photo of woman holding white and black paper bags

De jassen van Canada Goose en de sneakers van Mason Garments

Als je op zoek bent naar een nieuwe jas en een vers paartje sneakers is het soms lastig om te bepalen waar je op moet letten, helemaal in een seizoen als de winter. Er bestaan tientallen merken, modellen en soorten jassen en sneakers. Om je een beetje rond te leiden in de wereld van de jassen en sneakers staan er in de tekst hieronder twee merken beschreven, eentje over jassen, de ander over sneakers. Canada Goose jassen en Mason Garments sneakers worden beiden toegelicht. Je kan met name veel over de merken lezen en waarom je voor deze merken zou kunnen kiezen.

Jassen van Canada Goose

Het merk Canada Goose vindt zijn oorsprong in, je raadt het al, Canada. De oprichter is Sam Tick, Tick immigreerde naar Canada vanuit Oekraïne en richtte daar in 1957 het merk Canada Goose op. Zijn doel was om kleding te maken voor de arbeidersklasse. De focus lag met name op de mensen in de buitendiensten, Canada is een koud land, dus het was belangrijk dat deze jassen goed gevoerd waren en voor voldoende warmte zorgden. Zo’n twintig jaar later zette Canada Goose de stap naar de internationale markt en het steeg snel in populariteit in de landen met strenge winters.

Als je op zoek bent naar een warme winterjas is een jas van Canada Goose dus zeker aan te raden, ze hebben decennia aan ervaring in het warm houden van jouw lichaam in de meest extreme omstandigheden!

De schoenen van Mason Garments

Mason Garments is een schoenenmerk van eigen bodem, het merk is opgericht in Amsterdam. Het doel van het merk was een topsegment schoenen in een middensegment prijsklasse. De schoenen zijn duurder dan een gemiddeld merk, maar een stuk goedkoper dan de hogere segmenten. De kwaliteit past echter ruim in het hoogste segment. De sneakers worden gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal zoals leder of suède, ze staan bekend om hun prettige pasvorm en goede zool. Een aanrader dus als je op zoek bent naar luxe sneakers!

 

 

Winkelwagen