Over ons

Een geweldig verhaal

In 2021 viert Pyanta Kinderkleding 80 jaar ‘vrienden maken’. In zijn geschiedenis zijn er duizend anekdotes, beslissende momenten, beslissingen die toonaangevend waren… . De eigenaardigheid is het begin van Pyanta Kinderkleding. Van een bescheiden bedrijf, dat kousen en panty’s produceert en verkoopt (“Dom√≠nguez Toledo” in 1941), groeit een internationaal bedrijf dat de Spaanse mode wereldwijd vertegenwoordigt en vertegenwoordigt.

Dit zijn wij

Als je ver gaat, is het altijd belangrijk om te weten waar je vandaan komt.

De fundamenten van het huidige bedrijf werden later, in het begin van de jaren ’75, gelegd met de oprichting van Pyanta Kinderkleding Moda Infantil. Pyanta Kinderkleding is een holistische producent die zijn verkooppartners alle producten aanbiedt die op elkaar zijn afgestemd en klaar zijn voor presentatie voor jongens en meisjes.

Sinds het begin is Pyanta Kinderkleding een familiebedrijf geweest, tot vandaag, in alle bedrijven die tot de groep behoren – oorsprong en actualiteit van de principes van ethisch gedrag en sociale verantwoordelijkheid. De filosofie van Pyanta Kinderkleding was en wordt gedragen door de slogan “Make Friends”, representatief voor een bedrijf waarvan het succes is gebaseerd op kwaliteit en mode op een hoog niveau.

Winkelwagen